Psych-K

 

logo psych k web grey

Onbewuste belemmerende overtuigingen worden eenvoudig en duurzaam getransformeerd in ondersteunde overtuigingen en gedrag.

 

 

We leiden vaak een beperkt leven omdat we denken dat we dat moeten. Stress opstapelen of in een slachtofferpositie blijven is echter onnodig.

Beperkende of ondermijnende overtuigingen t.g.v. trauma's, aangeleerde patronen, negatieve ervaringen of onopgeloste conflicten sluipen ongewild binnen in ons onderbewustzijn in de loop van ons leven.
Ons onderbewustzijn is een soort verzamelplaats in de hersenen waar o.a. al onze levenservaringen zijn opgeslagen. Het neemt de buitenwereld en de innerlijke wereld waar en vertoont onmiddellijk eerder aangeleerd gedrag; of dat nu constructief of destructief is.

95 %  van ons doen en voelen wordt vanuit het onderbewustzijn gestuurd.  Ons bewustzijn daarentegen komt slechts voor 5% tussen bij het maken van keuzes en beslissingen.
Dit heeft een grote impact op ons dagelijks leven.

Het bewuste deel van de hersenen kan gedragingen waarnemen terwijl ze worden uitgevoerd en kan actief kiezen hoe we op de meeste signalen uit de omgeving reageren.
Maar je onderbewuste  is veel sneller dan je bewuste geest. Het verwerkt 20.000.000 prikkels/sec t.o.v. 40/sec door de bewuste geest. Op die manier worden je beste inspanningen of positieve gedachten om het leven te veranderen, ondermijnd. Frustraties, stress, angst, desillusie ontstaan.

Deze continue stress die je steeds opnieuw vaststelt, ondermijnt ook je gezondheid.
Ons biologisch functioneren gaat over op beschermmodus: sluiten i.p.v. een open uitwisseling tussen de cellen waar voedsel wordt opgenomen en afvalprodukten worden uitgescheiden.

Psych-K biedt de mogelijkheid om stressoren eenvoudig, snel en duurzaam uit  te schakelen en actief op zoek te gaan naar een vreugdevol, liefdevol vervullend leven dat groeiprocessen stimuleert!

De keuze is aan jou: leven met 'roze' gekleurde overtuigingen, die de levensondersteunende processen van je lichaam bevorderen, of een donkere filter die ervoor zorgt dat je lichaam en geest ontvankelijker worden voor ziekte.

 

HOE ?

psych-kTijdens een individueel gesprek wordt bepaald welke belemmerende overtuiging of stress momenteel belangrijk is om te transformeren naar wat JIJ wil. Graven naar de oorzaak is hierbij niet nodig.

Door middel van een eenvoudige spiertest met een arm krijgen we toegang tot de databank van ons onderbewuste en vergewissen we ons dat de transformatie veilig is om nu te doen.

Als je bewuste geest een overtuiging heeft die in strijd is met een eerder geleerde 'waarheid' die in de onderbewuste geest is opgeslagen, dan uit zich dat in de vorm van een verzwakking van de spieren.
Je onderbewuste geest doet de inspanning van je bewuste geest om je arm recht te houden teniet.

De transformatie gebeurt vanzelf door beide hersenhelften optimaal te laten samenwerken. Nadien wordt de nieuwe overtuiging/situatie verankerd en bewust ervaren.
“Simple is devine, complicated is human."

“Simple is devine, complicated is human." 

 

 

VOOR WIE ?

Voor iedereen die vrij en voluit wil leven.
Geschikt voor elke leeftijd.
Voor vragen en problemen rond jezelf, stress, relaties, emoties, gezondheid... .

Nuttige vragen zijn:
Welke angsten belemmeren jouw groei?
Waar komen deze angsten uit voort?
Zijn ze noodzakelijk?
Zijn ze reëel?
Dragen ze bij aan een vervuld en bevredigend leven?


Opgelet: PSYCH-K bevordert het zelf-genezend vermogen van lichaam en geest. Het kan gebruikt worden ter aanvulling, niet ter vervanging van relevante medische handelingen. PSYCH-K is niet ontworpen voor medische diagnose.

Member Login

×