The LOVE Method

Love method

The LOVE Method is een bijzonder krachtig instrument om gemakkelijk en effectief te ontstressen

Je trekt aan wat je wil in je leven i.pl.v. te herhalen wat je niet wil!

Allerlei vormen van stress kan je opheffen door je hersenen snel weer in verbinding te brengen. Patronen die je leven en je relaties belasten, leer je omzetten in verbindende patronen. Dit komt jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede.

Neurowetenschappen leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken. Dan hebben we een verbonden brein. Indien dit niet het geval is (een brein in stress), dan werkt ons immunsysteem niet goed. We kunnen ons moeilijk concentreren en zijn niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving; met alle gevolgen van dien.

 

 The LOVE Method is gebaseerd op wetenschap, ervaring, wijsheid en liefde.

 

Wanneer ware liefde voor de gezondheid en het welzijn van mensen zich verbindt met oude en nieuwe ervaring van wijsheid, ontstaat een immense kracht. In The LOVE Method komen het persoonlijke, spirituele en ethische samen met neurowetenschap, sociale ontwikkeling, lichaamswerk en counseling.

 

The LOVE Method is een upgrade van alles wat Marina Riemslagh PhD (founder and teacher of the LOVE Method) voordien heeft onderzocht, uiteengezet en onderwezen. Samen met haar team leidt zij de ontwikkeling en de verspreiding van deze methode, puttend uit verscheidene wetenschappelijke bronnen.

 

Intussen is de methode van naam veranderd! Ze heet nu "Live The Connection".

 

 

Meer info: https://www.thelovemethod.com en bekijk het introductie filmpje.

 

Er zijn ook regelmatig gratis introductiedagen verspreid over heel het land. De juiste data vind je op de website.

Inschrijven https://www.thelovemethod.com

 


Member Login

×